Word bloeddonor en red levens!

Word bloeddonor en red levens! Samen met Sanquin Bloedvoorziening vragen we aandacht voor het belang van bloeddonatie. Van bloedtransfusies voor mensen met kanker tot het redden van iemand na een auto-ongeluk. En van het ontwikkelen van medicijnen tot het in leven houden van een te vroeg geboren baby. Met jouw bloed redden en verbeteren we levens van talloze patiënten!

Welkom bij de wandelgroep Oegstgeest in beweging!

Als je op zoek bent naar een manier om je gezondheid te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe vrienden te maken, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze wandelgroep is speciaal opgezet voor mensen (met diabetes) die samen willen werken aan hun gezondheid en welzijn. Wandelen is een uitstekende manier om lichaamsbeweging te krijgen en tegelijkertijd de bloedsuikerspiegel te verlagen. Bovendien kan het wandelen in een groep je helpen gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Onze wandelgroep biedt niet alleen de voordelen van wandelen, maar ook de ondersteuning van gelijkgestemde mensen die weten wat je doormaakt en je kunnen aanmoedigen om door te gaan.

lief en leed borrel 15 april

in Oegstgeest zijn een heel aantal Lief & Leedstraten. Een mooie manier om burencontact aan te moedigen en met elkaar lief en leed te delen. Op 15 april komen gangmakers bij elkaar. Wees welkom om langs te komen en je te laten informeren over Lief & Leedstraten, hoor direct hoe de huidige Lief en Leedstraten het ervaren en welke tips ze voor je hebben om te startten.