Image

Wat is Coördinatiepunt Arbeidsmarkt?
Vanuit de nieuw te vormen regio organisatie Rijn en Duin is het initiatief ontstaan om op diverse thema’s in de regio samen te werken. Krapte op de arbeidsmarkt maakt dat het vervullen van vacatures in de zorg geen eenvoudige taak is. Daarom is nu al voorgesorteerd op het thema arbeidsmarkt. Vier koepels hebben besloten om hun krachten te bundelen, namelijk Zorggroep Katwijk, Stichting Rijncoepel, Alphen op één Lijn en WSV Support. Als Coördinatiepunt Arbeidsmarkt ondersteunen we de bij ons aangesloten multidisciplinaire zorgaanbieders bij het vervullen van openstaande vacatures. Het is niet de bedoeling dat wij het HR-beleid overnemen, het doel is om te ondersteunen en faciliteren. De komende tijd houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden. Denk aan ‘speeddate’ sessies met beschikbare stagiaires van diverse scholen en het leggen van contact met zij-instromers. 
 
Hoe zet u ons in? 
Coördinatiepunt Arbeidsmarkt start kleinschalig. Daarbij willen wij anticiperen op de geluiden die we uit onze organisaties horen. Op dit moment bieden wij het volgende:

  • Aangezien de bij ons aangesloten zorgverleners multidisciplinair zijn, kunt u ons benaderen voor elke eerstelijns vacature. De aangesloten zorggroepen zullen ervoor zorgen dat de vacatures online komen te staan op hun eigen websites. Daarom raden wij aan om vacature altijd te melden bij uw contactpersoon. Onderaan deze mail staan deze contactpersonen per organisatie vermeld.
  • De ondersteuning die wij bieden, is aanvullend op de kanalen die de WSV’en zelf inzetten.
  • Als de eigen kanalen en website niet afdoende zijn kunnen wij deze vacature breder uitzetten via kanalen als Indeed, ZW Connect en SBA Apotheekwerk. Dit is uiteraard niet verplicht.
  • Klik hier op de link voor de vacaturetemplate Template_vacature Stuur deze ingevuld aan uw contactpersoon van het coördinatiepunt en in cc naar wijkmanager@wsv-oegstgeest.nl  
  • Reacties van sollicitanten komen altijd bij de WSV’en zelf terecht. Wij verzoeken u om ons op de hoogte te houden van reacties en eventuele invullingen. Op deze manier kan de contactpersoon signalen over moeilijk in te vullen vacatures aan het coördinatiepunt doorgeven en ingevulde vacatures van de website afhalen.
  • We denken graag mee over de uitdagingen van HR binnen uw organisatie, dus deel uw problemen en oplossingen met ons!

 
Wie is mijn contactpersoon? 

Elke zorggroep heeft een eigen contactpersoon die u kunt benaderen met vacatures, maar die u ook graag te woord staat bij vragen over het Coördinatiepunt Arbeidsmarkt..

• Alphen op één Lijn – Floortje van den Bogaert (wijkmanager) floortje.van.den.bogaert@aoel.nl 
• WSV Support – Jonathan Baldi (Staffunctionaris Kwaliteit & Opleiden) baldi@wsvsupport.nl
• Stichting Rijncoepel –  Jannette Roubos (Wijkcoördinator & Kwaliteitsmedewerker Zorggroep Katwijk) j.roubos@zgkatwijk.nl
• Zorggroep Katwijk – Jannette Roubos (Wijkcoördinator & Kwaliteitsmedewerker Zorggroep Katwijk) j.roubos@zgkatwijk.nl