Het Sociaal Team Oegstgeest organiseert dit voorjaar een cursus ‘Positief Leven’. In deze bijeenkomsten maakt u op een laagdrempelige manier kennis met ontspannings- en mindfulness oefeningen, leert u wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe u uw veerkracht kunt versterken.

Is dit iets voor mij?

In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar uzelf te kijken: met begrip voor uw eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor uw sterke kanten. Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herkent u het bij uzelf en hoe kunt u er (anders) mee omgaan waardoor u veerkracht als alternatief voor “sterk zijn” kan ontwikkelen?

Informatie over de cursus

Deze 5-weekse cursus wordt gegeven in het CJG-gebouw, Rhijngeesterstraatweg 13b (dat is achter het gemeentehuis). Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden.

Cursusdagen : maandagen 8 april, 15 april, 13 mei, 27 mei en 3 juni van 10.00  – 12.00 uur.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Sociaal Team Oegstgeest via 14071 of stuur een e-mail naar sociaalteam@oegstgeest.nl.