Cursus Creatief Leven in de avond

Iedereen heeft zich wel eens eenzaam gevoeld, dat is heel gewoon na een grote verandering in je dagelijkse sociale contacten. Metingen van de GGD vertellen ons zelfs dat in 2020 de helft van de Nederlandse bevolking last had van eenzaamheid. Als de eenzaamheid niet minder wordt na een aantal maanden, is het tijd om aan de slag gaan. De cursus Creatief Leven helpt daarbij. Als je kiest voor deze cursus kies je voor verandering. Stap voor stap, dankzij acht wekelijkse bijeenkomsten en een werkboek, doe je ontdekkingen. Tijdens de bijeenkomsten met maximaal twaalf mensen wordt jouw proces versterkt en ondersteund. Elke week doen we iets creatiefs en positiefs. De cursus helpt je om een negatieve spiraal te voorkomen of te doorbreken. Je gaat je geleidelijk (weer) meer openstellen op een manier die bij jou past. Je krijgt minder last van eenzaamheid.

Door wie?

Trainer Creatief Leven is Annet Gijsman, gespecialiseerd in verbondenheid. Zij heeft twintig jaar ervaring in het welzijnswerk waar zij zich o.a. specialiseerde in het thema eenzaamheid. Zij volgde de opleiding tot specialist eenzaamheid bij Faktor5 en geeft ook de workshop In gesprek over eenzaamheid van Movisie. Meer informatie over Annet vind je op www.annetgijsman.nl. Meer informatie over eenzaamheid vind je op www.eenzaamheid.info.

Kosten en locatie

De gemeente Oegstgeest biedt deze cursus aan haar inwoners aan. Daardoor betaal je alleen een bijdrage van 20 euro in de vorm van inschrijfgeld. De cursus vindt plaats in Oegstgeest (President Kennedylaan).

Data en tijden

Acht wekelijkse dinsdagavonden van 24 mei t/m 12 juli van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Aanmelden, flyers en inschrijfformulieren

Aanmelden voor de cursus van acht bijeenkomsten kan d.m.v. een ingevuld inschrijfformulier (het Sociaal Team Oegstgeest kan u hierbij helpen. Bereikbaar ma t/m vr 09:00 – 13:00 uur op 071 – 519 14 99.) Een flyer met een inschrijfformulier wordt per e-mail toegezonden als reactie op een mail met als onderwerp: “flyer Oegstgeest Creatief Leven” aan a.gijsman@hetnet.nl of bel 06 21947139.