Doe je mee op 18 mei in het Dorpscentrum?

Meld je nu aan!
In Oegstgeest is echt van alles te doen. De Sociale Kaart wijst iedereen de weg naar de vele (vrijwilligers)organisaties en activiteiten op het gebied van welzijn en ondersteuning. Binnenkort is er een nieuwe sociale kaart in de vorm van een splinternieuw mooi magazine.

Om dit te vieren organiseren we op 18 mei een Sociale Kaart Quiz. Weet jij alles van de sociale kaart in Oegstgeest? Of wil je je laten verrassen door de vele mogelijkheden? Kom dan meedoen aan de Sociale Kaart QUIZ! Er ligt een Sociale Kaart magazine voor je klaar.
Waar en wanneer? In het Dorpscentrum op 18 mei, van 19.45 tot 22.30 uur, inclusief caf  aan het eind Voor wie Voor iedereen die meer wil weten over welzijn, hulp en ondersteuning in Oegstgeest Mooie prijzen te winnen! De winnaar van de quiz ontvangt het nieuwe magazine uit handen van de wethouder sociaal domein, en krijgt 2 kaartjes voor een bijzondere theatervoorstelling op 27 mei in Ins Blau. Net niet gewonnen? Dan maak je kans op zo’n mooie legpuzzel van Oegstgeest! Aanmelden op www.oegstgeest.nl/quiz
De toegang is gratis.