eenzaamheid voor jongeren in Oegstgeest

Voor jongeren uit Oegstgeest en omgeving die hun leven in een positieve richting willen sturen, organiseren we een verrassende avond.

Bijeenkomst in De Paulus over behandelwensengesprek

Wat vind je belangrijk voor de laatste levensfase? Wat moet er gebeuren als je onverhoopt iets overkomt of komt te overlijden? En hoe maak je dat bespreekbaar met naasten en de huisarts? Over deze en andere vragen gingen huisarts Caroline Groffen van Huisartsenpraktijk Poelgeest op 15 december in gesprek met een grote groep ouderen in Cultuurhuis De Paulus. In het kader van het project ‘In gesprek met de burger’ heeft Wijksamenwerkingsverband Oegstgeest in samenwerking met Transmuralis en WSV Support een informatiebijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst is om meer bewustwording te creëren rond palliatieve zorg en behandeling in de laatste levensfase. Er was veel animo. “Het is belangrijk u nadenkt over wat u belangrijk vindt aan het einde van het leven en het is belangrijk om dat te doen als het nog goed met u gaat”, trapte huisarts Caroline Groffen af.

in de OEGSTGEESTER COURANT

Woensdag 12 oktober kwamen het wijksamenwerkingsverband Oegstgeest en de gemeente Oegstgeest met zo’n 40 (zorg)professionals bij elkaar in de grote zaal in het Dorpscentrum Oegstgeest om met elkaar in gesprek te gaan over de zorg voor de jeugd in Oegstgeest.