Leren workshops geven over signaleren van eenzaamheid: iets voor jou? 

Wij zoeken mensen die een training willen en kunnen geven waarbij jij de deelnemers leert eenzaamheid te signaleren en te bespreken. Het project Samen tegen eenzaamheid biedt een gratis Train-de-trainer aan.

In Oegstgeest willen we graag een groep trainers opleiden die vervolgens in tweetallen een workshop gaan geven aan verschillende groepen in Oegstgeest. Denk daarbij aan huismeesters, medewerkers in contact beroepen zoals kappers of personeel van een supermarkt. We zoeken bij voorkeur mensen die enige ervaring hebben met het geven van een workshop en affiniteit met het onderwerp eenzaamheid! Deze train-de-trainer duurt twee dagdelen.

We willen deze train-de-trainer graag fysiek organiseren. We hopen dat dit nog voor de zomer mogelijk is, anders later. De data hiervoor bepalen we in onderling overleg. Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest biedt deze train-de-trainer gratis aan.

Meer informatie of je opgeven als aspirant trainer?
Neem contact op met Femke Vermeer, fvermeer@incluzio.nl of bel haar op maandag, dinsdag of donderdag op 06 13 73 80 23.