De Dorpsbus in Oegstgeest biedt uitkomst als u niet goed gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. Bijvoorbeeld door uw leeftijd of een lichamelijke beperking.

Wilt u graag naar een winkel of een vriend of vriendin bezoeken? Of moet u voor uw gezondheid ergens naartoe? De Dorpsbus rijdt in heel Oegstgeest, naar station Leiden Centraal en het LUMC.

U kunt hiervan zowel individueel als met een groep gebruikmaken. Onze Dorpsbus wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Dit zijn chauffeurs en telefonisten.

Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van de Dorpsbus sluit u een maandabonnement af. Een maandabonnement kost € 15,00 en heeft een opzegtermijn van één maand.

Wilt u een rit reserveren, dan belt u Radius. De vrijwilligers die de ritten inplannen zijn dagelijks van 9.00 tot 11.00 uur bereikbaar onder nummer 071 707 42 90.
Het is fijn om vooruit te kunnen plannen, dus u kunt al lang van tevoren aangeven op welke dag u vervoer nodig heeft. Wat korter van tevoren kan ook, maar dan is er een kans dat u bijvoorbeeld een ander tijdstip moet kiezen.

https://www.radiuswelzijn.nl/oegstgeest/vervoer/