Kindervoedingscoach VitalbyFood kijkt verder dan alleen het voedingspatroon van je kind

Happy met jezelf! Coaching & training

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind gezond is en bovenal tevreden met zichzelf en vol zelfvertrouwen het contact met anderen aan kan gaan.        Ieder kind is uniek en mag trots zijn op wie hij of zij is. Vooral dat stukje vind ik heel belangrijk om mee te nemen in een gesprek!

Omdat ik zelf als kind flink heb geworsteld met mijn gewicht weet ik wat dat met je zelfvertrouwen kan doen . Maar ook wat er nodig is dat je kind zich weer fijn en vol zelfvertrouwen gaat voelen.

Heeft jouw kind overgewicht en weinig zelfvertrouwen?

Ik kijk samen met jou en je kind naar de eetgewoonten en leefstijl van je kind. Zoveel mogelijk oplossingsgericht met een positieve insteek.

Waar loop je tegenaan?

Wat heb je hiervoor nodig?

Welke stapjes kunnen we samen maken naar een zo gezond mogelijke leefstijl?

Als ouder wil je dat je kind gelukkig is, je wilt je kind helpen maar soms zijn de hobbels op de weg zo hoog dat het je niet lukt…

Ik schakel graag mee in de versnelling van jouw kind met humor en een flinke dosis enthousiasme, en trap op de rem als dat nodig is. Door samen te kijken naar het voedingspatroon & lifestyle van je kind werken we toe naar meer balans tussen lichaam en hoofd.

Naar een betere gezondheid, meer energie en zelfvertrouwen.

Traject:

Kennismaking:
*Vrijblijvend kennismakingsgesprek van max. 20 minuten om te kijken of ik degene ben die jou en je kind verder op weg kan helpen.

*Als de kennismaking goed bevalt kijken we in een intakegesprek hoe we samen verder aan de slag kunnen gaan. Je krijgt van tevoren een eet-, beweeg- en slaapdagboek opgestuurd en een uitgebreide vragenlijst. Deze houd je gedurende een aantal dagen samen met je kind bij, zodat ik een goed beeld krijg van je kind en je gezinssituatie.

Behandelplan:

*Afhankelijk van de hulpvraag kijken we samen naar een plan van aanpak die past bij jou en je kind en hoeveel coaching sessies daarvoor nodig zijn. Zorg op maat.

*Mogelijkheid tot Omega3 ratio test.

De coaching

*Is in eerste instantie gericht op een stuk bewustwording mbt voeding

*Maar ik kijk ook samen met jullie naar: Zelfvertrouwen, ontspanning, beweging, slaap, schermtijd, stress / spanning, voedingsstoftekorten

*Een coach sessie duurt 45-60 minuten. En wordt aan ouder en kind samen of aan het kind alleen gegeven. Als ouder ontvang je informatie over wat er tijdens de coaching is besproken zodat je je kind nog verder op weg kunt helpen.

*De coaching is interactief, met spelletjes, Kahoot Quiz, samen gezonder bakken of een wandeling door de duinen / strand.

*Je ontvangt een voorbeeld menu, passend bij jouw gezin. E Book met gezondere recepten en een E Book boordevol achtergrondinformatie, oefeningen en tips.

*Mogelijkheid tot tussentijds contact via whapp.

Wat kun je bereiken met je kind?

-Meer zelfvertrouwen

-Gewichtsverlies

-Meer energie en een blij kind

-Meer bewustwording waarom je iets beter wel of niet kunt eten, en vooral ook wat eten nu echt doet in je lijf en in je hoofd

-Een verandering in je eetpatroon en lifestyle die vol te houden is en niet voelt als een straf.

Vermindering van lichamelijke klachten als:

Buikpijn, opgeblazen buik, hoofdpijn, schommelende bloedsuikerspiegel, slechte stoelgang, vermoeidheid.

Kosten

De consulten worden helaas niet vergoed

Meer info? Tarieven – VitalbyFOOD

Kijk voor meer info, tips en recepten ook eens op mijn site:

www.vitalbyfood.nl

Er is ook groepstraining mogelijk, gericht op voeding en lifestyle.

Samen met Colinda (www.costarcoaching.nl) geef ik de 6 weekse Eet- en Beweegtraining

Fit & Fijn

Meer info over de training vind je hier:

Diensten – VitalbyFOOD