Het project Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest

Samen tegen Eenzaamheid Oegstgeest is een vierjarig project om eenzaamheid in het dorp gezamenlijk aan te pakken. De aanpak van eenzaamheid vraagt bundeling van krachten. Daarom is  het netwerk Samen tegen Eenzaamheid Oegstgeest opgericht:  om samen een bijdrage te leveren aan het bespreekbaar maken, voorkómen en verminderen van eenzaamheid in Oegstgeest.

Meer dan 70 mensen van meer dan 60 verschillende organisaties en bedrijven ondertekenden de afgelopen periode een ‘Ik-doe-mee-verklaring’ en werden zo lid van het netwerk Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest. De netwerkleden zijn zowel vrijwilliger, professional, (zelfstandig) ondernemer of anderzijds betrokken bij dit onderwerp. De organisaties waar zij actief in zijn vindt u op deze lijst.

Wilt u zich ook aansluiten bij het netwerk? Stuur een mail naar projectleider Mirjana Pannekoek en ontvang een leuk welkomstpakketje. Of onderteken de Ik-doe-Mee- verklaring en stuur die op.

Signaleringshulp-kaart

Hoe eerder eenzaamheid wordt (h)erkend, hoe meer u kunt doen voor uzelf en voor een ander. Ziet u signalen? Maak het dan bespreekbaar. Kijk voor tips op onze signaleringskaart: