Stralend op een podium, fluitend op het sportveld, aandacht voor een maatje, koffie schenkend in het dorpscentrum, educatief in de natuur. Oegstgeest kan niet zonder vrijwilligers. Gezamenlijk vormen zij de kracht van Oegstgeest. Samen sta je sterk(er).

Dorpskracht stimuleert en ondersteunt de vrijwillige inzet in Oegstgeest. Dorpskracht biedt een digitaal platform waar vraag en aanbod samenkomen. Iedereen kan gebruik maken van de vacaturebank. Organisaties kunnen hun vacature op de website plaatsen en je kunt direct reageren op voor jou passende mogelijkheden.

Vrijwilligersmakelaar

Ivonne Janka is als vrijwilligersmakelaar, de drijvende kracht achter Dorpskracht. Dorpskracht biedt adviesgesprekken, heeft een vacaturebank en organiseert deskundigheidsbevordering en scholing voor vrijwilligers. “Het is leuk om je kennis en ervaring te gebruiken. De kansen zijn er meer dan genoeg, want er zijn veel initiatieven en organisaties die blij zijn met je betrokkenheid. Het levert voor jezelf, nieuwe en leuke contacten op en zoveel inwoners, jong en oud, zijn gebaat bij de inzet van anderen” aldus Ivonne. Neem contact op voor een gesprek over jouw mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.dorpskracht.nl

Ivonne Janka

vrijwilligersmakelaar@dorpskracht.nl

06-32149647

 

“Vrijwilligerswerk levert veel op; voor de ander en zeker ook voor jezelf! Vrijwilligerswerk verrijkt je leven!”