YOLO Trainingen en Coaching voor jongeren

Training:

Tijdens deze unieke YOLO jongerentraining ontdek jij wat je het allerliefste wilt creëren. Wat heb jij nodig om helemaal jezelf te zijn, gelukkig te zijn en jouw dromen werkelijkheid te maken? Het wordt een reis om nooit te vergeten! YOU ONLY LIVE ONCE! 

Korte omschrijving

De opbouw van de training bestaat uit toegepaste psycho – educatie en sociaal emotionele ontwikkeling. Vanuit een sterke basis kunnen jongeren vervolgens hun visie vormen en persoonlijk doelen nastreven. In dit proces worden zij getraind en gecoacht.

Wij, Kathelijne en Marianne, werken ervaringsgericht omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de krachtigste wijze is om nieuw gedrag en nieuwe inzichten eigen te maken, een nieuw perspectief te bieden en verandering te creëren. Leren door samen te DOEN en ERVAREN!

Ben jij klaar met:

Faalangst, stress, je druk maken hoe anderen over je denken, ruzie, eenzaamheid, somberheid of paniek. Soms kan dat je belemmeren in het dagelijks leven.

Resultaten die jij gaat behalen:

In onze training ga je weer leren om op jou te vertrouwen. Hoe je op een gezonde manier om kan gaan met je emoties. Je leert kijken naar jouw mindset en de kracht hiervan. Hoe meer jij in verbinding bent met jou, hoe beter jij in je vel zit. Hierdoor verbeteren ook jouw relaties. Hoe dan?! Denk je nu waarschijnlijk;) Door onze uitleg, begeleiding en oefeningen ga jij dit ervaren. Jezelf zijn is het mooiste wat je kunt zijn!

Onze YOLO jongerentraining:

  • 6 sessies van 2,5 uur
  • Voorafgaand intakegesprek
  • Leren door doen!
  • 12 t/m 18 verdeeld over diverse leeftijdsgroepen
  • Groepsgrootte max. 12
  • Nazorg traject
  • Jouw investering € 599;

Ben jij toe aan een echte verandering in jouw leven? Bel of mail naar: info@yolovoorjongeren.nl

Wij kijken uit naar JOU!

 

Marianne Schram        &    Kathelijne van Mierlo

    06 48855612                           06-18107633

Hier kun je de flyer downloaden:  YOLO flyer drukbestand