HIGH IMPACT AEROBICS

Vanaf zestien jaar is er een les High Impact Aerobics. Binnen deze les wordt aerobics en steps afgewisseld. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse attributen. De oefeningen zijn op muziek onder leiding van een enthousiaste trainster. Naast samen sporten staat dit uur ook bekend om zijn onderlinge gezelligheid. Zo wordt het jaar rond de kerst altijd afgesloten met een hapje en een drankje na de les en gaat de groep voor de zomervakantie uit eten na een mooie ronde fietsen.

LOW IMPACT AEROBICS

Deze les is om te sporten in een ontspannen setting op gezellige muziek. Aerobics en steps wisselen elkaar hierbij af en er wordt ook met diverse attributen gewerkt. In deze les is er aandacht voor elkaar. Voor de kerst is er samen met de groep Actief Bewegen 60+ een gezamenlijke afsluiting van het jaar. Voor de zomervakantie wordt het seizoen afgesloten door gezellig met elkaar een hapje te eten. Het is momenteel een kleine, maar gezellige groep.

ACTIEF BEWEGEN 60+

Actief Bewegen 60+ is een les voor ouderen, waarbij bewegingsplezier voorop staat. Het moet een feestje zijn om te bewegen! Op muziek komen met verschillende oefeningen alle spiergroepen aan de beurt. Je kunt de les op je eigen tempo en niveau volgen. De les wordt na het rekken en strekken afgesloten met een kopje koffie.

Meer informatie https://ogav.nl/lessen/lesaanbod/