VVV voor welzijn: Dorpskantoor

Wil je weten hoe je nieuwe mensen kan ontmoeten? Wil je weten welke organisatie voor jou een passende activiteit of aanbod heeft? Heb je behoefte aan een gesprek over de mogelijkheden? Wees dan welkom in het Dorpskantoor voor advies en informatie. Dit is er wekelijks in het Dorpscentrum.

Sietske Steenbergen, sociaal makelaar: “Ik merk dat mensen het prettig vinden om de sociale kaart eens door te nemen voor hun eigen situatie. Daar is deze inloop voor bedoeld. Het helpt als er iemand met je mee kan denken en je bijvoorbeeld ergens kan introduceren voor je er zelf op af stapt.”

Goed idee

“En”, vervolgt Sietske, “natuurlijk kan het ook zijn dat iemand juist met een goed idee naar het Dorpskantoor komt, om eens te horen wat er rond een idee al bestaat in Oegstgeest. Ik kan je dan helpen om dat plan wat verder te schaven en je in contact brengen met de goede mensen.”

Vinden, Verbinden en Versterken

“Mijn rol als sociaal makelaar is het vinden, het verbinden en het versterken van inwoners en organisaties die elkaar willen ontmoeten en elkaar willen helpen. Een VVV voor welzijn zou je kunnen zeggen. Dat is het Dorpskantoor!“

Het Dorpskantoor is iedere vrijdagmiddag van 14.30 – 17.00 uur geopend en te vinden in het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9. Een afspraak maken is niet nodig.

De koffie staat klaar!

sociaalmakelaar@oegstgeest.nl – 06 830 79 884

www.facebook.com/sociaalmakelaaroegstgeest