Als je op zoek bent naar een manier om je gezondheid te verbeteren en tegelijkertijd nieuwe contacten te leggen, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze wandelgroep is speciaal opgezet voor mensen (met diabetes) die samen willen werken aan hun gezondheid en welzijn.

Wandelen is een uitstekende manier om lichaamsbeweging te krijgen en tegelijkertijd de bloedsuikerspiegel te verlagen. Bovendien kan het wandelen in een groep je helpen gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Onze wandelgroep biedt niet alleen de voordelen van wandelen, maar ook de ondersteuning van gelijkgestemde mensen die weten wat je doormaakt en je kunnen aanmoedigen om door te gaan.

Radius organiseert samen met het wijksamenwerkingsverband Oegstgeest van 9 mei to 16 september wandelingen in Oegstgeest, waarbij we de omgeving verkennen en genieten van de natuur. We hebben meerdere wandelgroepen, zodat iedereen kan wandelen op een tempo dat haalbaar is. Uiteraard nemen we ook regelmatig pauzes om op adem te komen en ervaringen te delen. Het is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en tegelijkertijd je lichaam en geest te versterken.

We gaan lopen in 3 groepen:

  1. De gouden toppers!
    Deze groep is voor wandelaars die gebruik maken van een hulpmiddel bij het lopen. De groep loopt op donderdagmiddag om 14.30 uur, start voor de  Haaswijkflat op 11 mei 2023.
  2. Wandelgroep 3 km
    Deze groep loopt iedere dinsdagavond om 19.00 uur, start voor de Haaswijkflat op 9 mei 2023.
  3. Wandelgroep 5 km
    Deze groep loopt iedere dinsdagavond om 19.00 uur, start voor de Haaswijkflat op 9 mei 2023.

Of je nu net de diagnose diabetes hebt gekregen, al jaren met de ziekte leeft of juist wil voorkomen dat je diabetes krijgt, onze wandelgroepen zijn er voor jou! Ons doel is om samen te werken aan een gezondere toekomst en om te laten zien dat er geen belemmering hoeft te zijn voor een actief en vervuld leven.

Dus waar wacht je nog op? Doe met ons mee en ontdek de voordelen van wandelen in een groep. Samen kunnen we deze uitdaging aangaan en ons leven verbeteren! Welkom bij de wandelgroep Oegstgeest in beweging!

https://www.nationalediabeteschallenge.nl/oegstgeest-in-beweging/info/