Voor mantelzorgers en belangstellenden
De laatste dinsdag v/d maand in de Haeswijk flat Pres. Kennedylaan 141, 14.00-16.00 uur.
In het Mantelzorgcafé krijg je informatie en deel je ervaringen met mensen die ook zorgen voor hun naaste, onder het genot van koffie, thee en iets lekkers. Vrije entree!

28 mrt. Laura Timmers, WMO consulent bij de gemeente Oegstgeest en in het sociaal team, komt uitleg geven over de verschillende voorzieningen die binnen de WMO kunnen vallen (en welke niet). Zoals bijvoorbeeld; dagbesteding, huishoudelijke ondersteuning, hulpmiddelen, regiotaxi en woningaanpassing. De WMO zorgt ervoor dat iedereen zoveel mogelijk kan blijven meedoen aan de samenleving en zelfstandig kan blijven wonen. Uiteraard kunt u na afloop van de presentatie nog vragen stellen.
Info via f.vermeer@radiuswelzijn.nl of 071 – 707 42 06 (werkdagen)

Organisatie: Werkgroep Mantelzorgcafé Oegstgeest