Stichting Present Leiden zoekt Kerstengelen die in de komende feestmaanden graag wat aandacht en liefde willen uitdelen aan mensen die net dat steuntje in hun rug goed kunnen gebruiken. Als Kerstengel word je gekoppeld aan iemand die in de tijd rond Kerst en Oud & Nieuw wel wat extra aandacht kan gebruiken.
Het Kerstengelschap kan zich heel simpel uiten door een lief bemoedigend kaartje door de bus te doen, samen een kopje koffie te drinken, een wandelingetje door het park, een klein presentje etc. Net waar jij als Kerstengel en waar de begunstigde behoefte aan heeft.
De kerstengel laat in de adventstijd iets van zich horen, in de periode van 7 december 2022 t/m 20 januari 2023.

Maak jij ook graag iemand blij? Laat je dan van je engelachtige kant zien en meld je aan als Kerstengel! Meld je dan nu (graag uiterlijk 1 december) aan via dit formulier!

Ben jij hulpverlener en heb jij een of meerdere cliënten die de inzet van een Kerstengel wel goed zouden kunnen gebruiken? Meld deze dan gerust aan via deze link. Dit kan tot uiterlijk 1 december 2022.

N.B.: Zorg er wel voor dat je zeker weet dat je de adresgegevens van de persoon mag doorgeven. Maar probeer wel nog niet teveel te beloven aan de cliënt, om teleurstelling te voorkomen!

Ben of ken jij iemand die heel graag eens samen met andere mensen wil eten? Kijk dan ook eens bij het project Student Schuift Aan!