Maak vrienden bij Join us
Join us helpt jongeren die zich dag in dag uit alleen voelen en moeite hebben met het maken van vrienden. In Nederland is dat 8% van alle jongeren. Veel van hen weten niet hoe ze dat moeten veranderen. Join us brengt deze jongeren samen en maakt ze sociaal sterker.
Sociaal sterker worden
Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. In de gemeente Oegstgeest is Join Us voor de leeftijd 12-25 jaar. Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld.
Drempelvrees
“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”
Kom erbij. Join us!
Ken je of ben je iemand die hier meer over wil weten? Iedereen is van harte welkom! Jongeren kunnen zich gratis aanmelden via de website. Join de groep op jouw gewenste moment! Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. 
Voor meer informatie neem contact op met: Kawa Mazoori op 06 48 96 94 03 kawa.mazoori@gro-up.nl