Eenzaamheid los je niet op door alleen maar ‘onder de mensen’ te komen. Zeker niet als je er al langer last van hebt. Je voelt je dan niet zo fantastisch, daarom is vrienden maken niet makkelijk. Heb je langer dan een half jaar geleden een verandering meegemaakt die invloed had op welke mensen je om je heen hebt? Heb je het gevoel dat het je nu niet op eigen kracht lukt om weer plezier en beweging in je leven te krijgen? Of ben je bang de hoop te verliezen? Het is belangrijk dat je hier, met goede hulp, stap voor stap, verandering in gaat brengen. Als eenzaamheid blijft voortduren is het zaak de eerste stap te zetten. Creatief Leven helpt om een negatieve spiraal te voorkomen of te doorbreken en minder last van eenzaamheid te krijgen. Als je kiest voor deze cursus kies je voor acht bijeenkomsten en je gaat zelf aan de slag met een werkboek. Je gaat je geleidelijk (weer) meer openstellen op een manier die bij jou past. Het cursusprogramma wordt begeleid door een gecertificeerde specialist eenzaamheid. Er zijn voor deze cursus 12 plaatsen vrij.
PRAKTISCH – Het cursusprogramma Creatief Leven wordt (bij voldoende belangstelling) gegeven op 8 maandagmiddagen vanaf 25 oktober 2021, van 14.00 tot 16.30 uur in de Rehobothkerk, Lijtweg 1 te Oegstgeest. Als u wilt kunt u ook op vrijdagochtend 8 oktober naar de gratis vrijblijvende workshop komen. Bij de cursus betaal je 1 euro per keer (voor koffie/thee, niet verplicht). De cursus wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Oegstgeest.
AANMELDEN – Aanmelden voor de cursus van acht bijeenkomsten kan door het aanmeldformulier in te vullen via a.gijsman@hetnet.nl. Aanmelden kan ook na afloop van de workshop, door een formulier in te vullen, maar vol is vol. Aanmelden voor de workshop graag d.m.v. een e-mail met de namen van degenen die komen.