Informatiepunt Digitale Overheid geopend in Oegstgeest

24 juni is het Informatiepunt Digitale Overheid geopend in Oegstgeest bij de Bibliotheek Bollenstreek. Een feestelijke opening met de staatssecretaris Raymond Knops en Ombudsman Reinier van Zutphen ter ere van de 200ste Informatiepunt in Nederland.

Trots op deze mijlpaal omdat we in Oegstgeest daar een samenwerking aan gekoppeld hebben tussen het Informatiepunt, Schuldhulpmaatje Oegstgeest en Radius. Hierdoor kan er door de medewerker van de Bibliotheek, direct een afspraak ingepland worden bij een vrijwilliger die verder kan helpen met de administratie en financiële zaken waar een inwoner in vastloopt. Die hulp vindt ook in de Bibliotheek plaats, waardoor iemand niet doorverwezen wordt, maar op dezelfde locatie geholpen kan worden.

Het Informatiepunt is geopend tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Oegstgeest. (Dit moet een link worden naar de site van de bibliotheek: https://www.bibliotheekbollenstreek.nl/service/informatiepunt-digitale-overheid1.html?fbclid=IwAR3MdVZfZorWy0ydAWafKy__myglgWxtC4_UdJ1JtVzZCjbW3N1yovgZFm8